fredag 11 oktober 2013

"Visste vad han gjorde" - "kan inte lekkoderna" - uttalandena är många och motsägelsefulla....

"Visste vad han gjorde" - så säger förskolepersonalen om min son när han slår andra barn, ändå hjälper de inte honom....utan sätter honom i skäms-stolen...han grät när jag hämtade honom sist pga det. Är detta tillåtet?

Obs, han har ingen diagnos men får ingen hjälp eftersom det pågår en vårdnadstvist oss föräldrar emellan (pga pappans våld mot mig och barnen). Förskolan/skolan väljer då att inte yttra sig alls under den tiden trots att flera pedagoger slagit larm om sonens beteende under en längre tid och jag känner att hans behov blir åsidosatta.
Jag kan inte söka hjälp då pappan motsätter sig all form av hjälp till barnen (rädd för vad som ska framkomma) Men jag känner att förskolan bidrar till det onda för sonen.

Han sätts i skamsoffan eller skamstolen, han slår andra barn så gott som dagligen, och jag blir utskälld för att "jag inte säger till honom" vilket jag ALLTID gör men svårt att göra när jag inte är DÄR. Har inte pedagogerna ett ansvar gentemot barnen och inte bara mot min son? Offrena för hans våldsamma beteende är i stort sett alla barn som är mindre än honom rent fysiskt. Skulle ni vilja ha era barn där? Hur tror ni han känner sig? Jag blir så himla ledsen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar