lördag 13 oktober 2012

Nu har det gått en vecka...

...exakt sedan polis ringde polis. Häromdagen kom hans anmälan i brevlådan. Jag överräckte brevet till honom med orden jag är väldigt nyfiken på vad som står där.
Naturligtvis fick jag inte läsa. Han snappade åt sig brevet och gick upp till övervåningen. Något senare bad jag att få läsa igen, något han sa att jag skulle få. Något jag dock aldrig fick.
Men dagarna flyter på, oftast som om ingenting har hänt. Precis som "vanligt" fast numera, med en stor klump i magen hos mig. Ångesten när han är närvarande, är påtaglig. För jag vet aldrig när han ska börja krångla, få sin vilja igenom, ändra planer eller komma med spydigheter.
Alla barnen sover i samma rum som mig. Något jag såg till direkt efter upptäckten av barnporr i hans dator. Han har inte nämnt det alls. Vilket är mycket konstigt. Han borde ha synpunkter på det. Men naturligtvis inte. Inte efter upptäckten. Det lustiga är dock att han ljuger även för mig. För mig som VET. Det är märkligt. Är det för att han ska tro på lögnerna själv?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar